Webdesign

Enige tijd geleden werden wij benaderd door een bedrijf dat via een mooie advertentie een softwarepakket had aangeschaft waarmee men binnen 24 uur een eigen website kon maken. Na meer dan 100 vlijtige uren en met de hulp van 'n neefje, dat goed was in computers, was het bedrijf uiteindelijk toch niet tevreden met het behaalde resultaat.

Natuurlijk hebben wij dit bedrijf geholpen en bij nacalculatie bleek ons professioneel webdesign zelfs nog voordeliger te zijn dan ... u raadt het al.

En o ja, de eigenaar van voornoemd bedrijf heeft het besproken softwarepakketje aan zijn neefje geschonken, want die jongen werkt tenslotte ook niet voor niets...

Bij ongeveer 95 procent van de door ons ontwikkelde websites hebben wij gebruik gemaakt van Drupal. Drupal is een software-pakket dat toelaat om eenvoudig een grote verscheidenheid aan inhoud (veilig) te publiceren, beheren en organizeren op een webserver. Drupal wordt door tienduizenden mensen gebruikt om verschillende soorten websites te maken, waaronder:

  • community portaalsites en discussiesites,
  • intranet portaalsites en websites van bedrijven,
  • persoonlijke websites,
  • fan-sites,
  • e-commerce applicaties.

Voor het ontwikkelen van een webshop werken wij graag met Prestashop maar heeft u een andere voorkeur dan horen wij dat graag van u.
Wilt u alleen begeleiding  bij het bouwen van uw eigen webwinkel met Prestashop dan kunt u uiteraard ook op ons rekenen.