Over ons

Begin 1990 is TeN Software Development begonnen met het schrijven van computer- applicaties, toen nog voornamelijk voor DOS systemen. Wat een prachttijd was dat, tot diep in de nacht met liters koffie om wakker te blijven.

Inmiddels zijn we een bedrijf met hele realistische doelen en een goed gestuctureerde aanpak. Ons enthousiasme voor die soms moeilijke IT-wereld, wordt vaak opgepakt door onze klanten waardoor zij met meer interesse en plezier de voordelen van automatisering vertalen in een goede bedrijfsvoering.

Je hoort wel eens dat binnen de automatisering bijna alles mogelijk is, maar is dit wat u wilt? Wij kiezen voor no-nonsens.

Herkent u het ook dat de hardwareleverancier de softwareman de schuld geeft en visa versa. Wij houden alles in één hand, u kan ons de schuld geven maar we lossen het dan ook op. En net als vroeger... werken we als het nodig is een nachtje door.

Simpele regels binnen TeN Software

Verkoop geen onzin. Leg duidelijk aan de klant uit waarom wij voor een bepaalde oplossing kiezen. Doe dit vanuit het perspectief van de klant.

Zijn wij duur? 

Wellicht verwacht u dat we nu nee zouden zeggen, maar wij streven ook naar winst.
Is dat dan verkeerd? Wij realiseren ons wel dat we er voor moeten zorgen dat iedere euro die u aan ons uitgeeft dubbel en dwars door u moet worden terugverdiend.